De bijeenkomst vangt aan om 13.00 met lunch en wordt rond 17.15 uur afgesloten met een borrel en aansluitend diner en volop gelegenheid tot netwerken. 

Deze interactieve middag wordt verzorgd door Tijs Rotmans van The Pricing Company
Tijs Rotmans is een inspirerende spreker op het onderwerp Pricing. Tijs neemt iedereen mee in de wondere wereld van Pricing. Wat voorheen wellicht niet een zeer sexy onderwerp was, maakte Tijs tot een ware kunst! Sprankelend, met anekdotes, verrassende praktijkvoorbeelden, lachwekkende video’s maar wel met een stevige academische basis.
 
Aanmelding
Toelating geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw inschrijving in het geautomatiseerde systeem. De kosten voor deelname bedragen € 200,00 i.p.v. € 295,00 per persoon inclusief lunch, borrel en diner. U ontvangt direct na inschrijving een bevestiging met een factuur in pdf. Kosteloze annulering is mogelijk tot 23 januari 2020.
U kunt zich inschrijven via deze link inschrijven. Let op: vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken.
 
Kantoorgenoten / VJP leden 
Dit is een mooie gelegenheid om ook uw kantoorgenoten kennis te laten maken met de VIA. Uw kantoorgenoot krijgt korting en betaalt slechts € 125,00 inclusief lunch, borrel en diner. Deze korting geldt ook voor VJP leden.
Inschrijven kan via de onderstaande knop. Let op: vergeet niet op de knop ‘Verzend’ te klikken.

PO-punten
Door deelname aan het volledige programma kunt u 2 PO punten behalen.