Vanaf heden kunt u zich aanmelden voor de VIA Studiemiddag op dinsdag 4 juni a.s. in de Nieuwe Refter van Landgoed Marienwaerdt in Beesd.

Het programma luidt als volgt:

12.00 – 12.45 uur Ontvangst, registratie en lunch
12.45 – 14.15 uur Eerste deel lezing “Incasso en Faillissement” door Ferry Ortiz Aldana en Erik de Kloe
14.15 – 14.30 uur korte pauze
14.30 – 16.00 uur Tweede deel lezing “Incasso en Faillissement” door Ferry Ortiz en Erik de Kloe
16.00 – 16.15 uur korte pauze
16.15 – 17.15 uur Update Wet Kwaliteit Incassodienstverlening (Wki)
v.a. 17.15 uur Borrel

Wie kunnen wij deze middag verwachten?

Deze VIA studiemiddag wordt verzorgd door mr. Ferry Ortiz Aldana en mr. Erik de Kloe verbonden aan Recoup Advocaten.
Ferry heeft als advocaat en curator ruime ervaring in de proces- en insolventiepraktijk, is gespecialiseerd in de aanpak van (grote) fraudefaillissementen en heeft affiniteit met het procederen bij de Ondernemingskamer. Tevens is hij buitenpromovendus bij de Radboud Universiteit Nijmegen op de Peeters/Gatzen vordering. Ook publiceert hij met regelmaat over crediteurenbenadeling in faillissementen.
Ferry-Ortiz-Aldana.jpg
Erik is legal counsel en universitair docent insolventierecht en ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij promoveerde op het onderwerp ‘Invloed van schuldeisers in insolventieprocedures’. Ook geeft Erik regelmatig cursussen over dit onderwerp. Voordat Erik docent werd, was hij een aantal jaar advocaat. Erik-de-Kloe.jpg
Informatie over de op 1 april 2024 in werking getreden Wet Kwaliteit Incassodienstverlening (Wki) door een beleidsmedewerker van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. minjus.png

Aanmelding studiemiddag
De kosten voor deelname aan de studiemiddag bedragen € 225,00 per persoon. U ontvangt direct na inschrijving een bevestiging alsmede een factuur in pdf. Kosteloze annulering is mogelijk tot 18 mei 2024. Bij annulering tot twee weken voor de cursus betaalt u 50%, binnen 1 week voor de cursus betaalt u 100%. U kunt zich inschrijven via deze link.

PO-punten
Door deelname aan het volledige programma kunt u 4 PO punten behalen.